Prijs IM Academy
Prijs IM Academy DCX
FRX Academy
TBX Academy
ecx Academy
SFX academy

Prijs IM Acadmy

Wat is de prijs IM academy? Bij IM Academy betaal je een vaste prijs per maand. Dit maakt het overzichtelijk en zo kun je elk moment je training beëindigen. Wanneer je na aanmelden, binnen 7 dagen je training opzegt, krijg je een 100% refund van IM Academy.

Bij inschrijving betaal je de eerste maand $184,95. Na de eerste maand betaal je de vaste IM Academy prijs van $174,95. Het is mogelijk om op elk gewenst moment van opleiding te wisselen. Je ontvangt drie dagen voor het verstrijken van de betaaltermijn, een bericht waarin je kunt aangeven of je met de training wilt stoppen.

Wil je graag meer weten over de Zilverberg, IM Academy of de verschillende opleidingen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult. Via een Zoom meeting is het mogelijk om al je vragen te beantwoorden en je een rondleiding door de IM Academy te geven.

Gratis Opleiding

IM Academy hanteert een vergelijkbaar systeem als Basic Fit en Air B&B. Wanneer je 2 mensen aanmeld, krijg je jouw opleiding gratis! Wij helpen je graag persoonlijk om in korte tijd het gratis lidmaatschap te bereiken zodat je gratis van alle waardevolle content kunt genieten.

Verification: bb13f6228fffc1c0