NFT Eric Zilverberg aankopen

NFT’s van Eric Zilverberg

Vanaf deze zomer kunt een NFT van Eric Zilverberg aankopen. Een NFT is een manier om eigenaarschap te koppelen aan digitale objecten.

Een NFT is een Non-Fungible Token: een niet- inwisselbaar, onvervangbaar digitaal certificaat van eigendom. Dit certificaat kun je digitaal creëren en koppelen aan een digitaal kunstwerk van Eric Zilverberg. Dat registreer je vervolgens in een blockchain (een openbare database).

Deze registratie van een NFT wordt net als crypto ook gekoppeld aan jouw eigen digitale cryptowallet. Omdat je in deze digitale portemonnee een digitale sleutel hebt (die hoort bij het specifieke NFT) kan je bewijzen dat de NFT jouw eigendom is. Omdat alle NFT’s in een openbare blockchain vermeld worden, kan heel de wereld zien wie de eigenaar is.

Een NFT is een certificaat waar een unieke ID in staat, een link naar een digitaal object, plus een handtekening van de maker. Het is je eigen, uniek bewijs van authenticiteit en herkomst: je weet zeker dat jij de NFT bezit en niet iemand anders.

NFT Eric Zilverberg aankopen

Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vertellen we u graag meer over de mogelijkheid om een NFT van een van de werken van kunstenaar Eric Zilverberg aan te kopen.


Verification: bb13f6228fffc1c0