Gratis lidmaatschap

Gratis Lidmaatschap IM Academy

Wanneer je 2 nieuwe actieve leden aanbrengt krijg je zelf het lidmaatschap van IM Academy en Businesssclub de Zilverberg gratis!

We kennen het allemaal van grote bedrijven als Basic Fit maar ook van kleine bedrijven zoals beautysalons. Wanneer jij een nieuwe klant aanbrengt, krijg je een gratis lidmaatschap of behandeling. Dat is hartstikke slim. Zo hoeven deze grote bedrijven geen geld in advertenties te steken en laten ze hun tevreden klanten een goed woordje voor hun doen. Ook IM Academy en businessclub de Zilverberg doen mee aan deze actie.

gratis lidmaatschap

Geen betere reclame dan een tevreden klant!

Wanneer je een opleiding bij IM Academy volgt en lid bent van de businessclub en je brengt 2 nieuwe actieve leden aan dan wordt jouw lidmaatschap automatisch omgezet in een gratis lidmaatschap. Daar hoef je zelf verder helemaal niets voor te doen. Nodig jouw vrienden, familieleden, collega’s, buren, enz…. die geïnteresseerd zijn in netwerken en aandelen, crypto, forex, online business, travel en lifestyle uit voor een gratis Zoom presentatie van businessclub de Zilverberg. Mitja en Jurgen nemen uitgebreid de tijd om al hun vragen te beantwoorden. Dat kan in een groepspresentatie maar dat kan ook in een 1 op 1 persoonlijke Zoom meeting.

De mogelijkheid van een gratis lidmaatschap is er voor iedereen. Dus ook voor de nieuwe leden die jij hebt aangebracht. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

 

Verification: bb13f6228fffc1c0