Korting op reizen, restaurants en evenementen

Korting op reizen, restaurants en evementen met het Travel and Lifestylle eXperience pakket

Het Travel and Lifestyle eXperience pakket is een exclusief abonnement waarmee je tot 60% extra kortingen krijgt op de reeds meest gunstige online prijzen van luxe hotels, resorts, restaurants, evenementen en festivals.

Vind je het leuk om te reizen? Moet je veel reizen voor bijvoorbeeld je werk? Of zou je vaker willen reizen? Wanneer je een van deze vragen met JA kan beantwoorden, raadt ik je ten zeerste aan om je eens te verdiepen in het TLX pakket. Met TLX krijg je enorme kortingen op hotels, cruises, vergaderzalen, all incl. reizen, autoverhuur,…

korting op reizen

Reizen doet ons verwonderen

Als kind kijken we verwonderd naar de wereld om ons heen. Je doet veel ervaringen op die nieuw zijn. Als we ouder worden hebben we veel dingen al een of meerdere keren meegemaakt. Daarom is reizen zo belangrijk. Want wanneer we kennis maken met nieuwe mensen, gebieden, culturen, gewoonten, enzovoort gaan we ons weer verwonderen. En verwondering is een emotie die zorgt dat we meer geluk ervaren. Het leidt ons naar inspiratie maar ook naar minder materialisme, minder haast, meer behulpzaamheid en meer bescheidenheid. Wie reist maakt wonderlijke dingen mee en voedt daarmee zijn geest.

Reizen brengt je op goede en nieuwe ideeën omdat het je hoofd leegmaakt.  Mensen die openstaan voor nieuwe ideeën zien hun creativiteit vaak toenemen tijdens het reizen.

Tijdens het reizen worden al je zintuigen geprikkeld. We zien dingen die we nooit eerder gezien hebben, we horen nieuwe geluiden, het ruikt er anders….. Het prikkelen van je zintuigen zorgt voor een geluksgevoel.

En je zal ontdekken hoe rijk of arm we ook zijn, alle mensen zijn van binnen het zelfde. We zijn allemaal op zoek naar liefde, geborgenheid, plezier, fijne vriendschappen en geluk. Het buitenste laagje verschilt misschien maar van binnen zijn en willen we allemaal het zelfde.

Met het TLX abonnement van IM Academy kan je diverse 4-5 sterren luxe accommodaties boeken met een gemiddelde korting die veel hoger is dan de bekende reserveringswebsites geven. De kortingen voor je verblijf kunnen hierdoor oplopen tot 60%.

Het voordeel is dat je op deze manier flink kan besparen op je budget voor luxe reizen of restaurants. Of je kan er voor kiezen om met je gebruikelijke budget, je verblijf of diner een luxe upgrade te geven.

IM Academy creëerde op vraag van haar leden een pakket om exclusieve reizen tegen betaalbare prijzen mogelijk te maken.

Korting op reizen, restaurants en evenementen

De voordelen van TLX op een rijtje:

  • Tot 60% korting op reizen (bovenop de beste online tarieven).
  • Korting bij de beste luxe hotels, resorts, evenementen, festivals & restaurants.
  • Speciale toegang tot TLX IMpact themareizen en evenementen met IM educatoren.
  • Toegang tot Travel en Lifestyle eXperience ambassadeur inhoud.
  • Jaarlijks een gratis TLX bonusreis (2 pers.).

De TLX product zelf wordt geleverd door IM Academy
Bekijk hier de andere trainingen van IM Academy

 

Verification: bb13f6228fffc1c0